Uw apotheker(s):

Mevr. C.M. Chiriacescu en dhr. W.P. Akkerman

Tel: 015 310 72 27

info@apotheek-nootdorp.nl

Onze apotheek

 

Filosofie
Op 1 december 1984 opende Apotheek Nootdorp haar eerste vestiging. Nootdorp vormde toen nog een dorpskern in een landelijke gebied. Sindsdien is het aantal inwoners gestaag toegenomen en is het landelijke karakter van Nootdorp goeddeels verdwenen. 

Hoewel de apotheek deze ontwikkeling heeft gevolgd en in de apotheek het nodige is veranderd, is de zorg voor een optimale dienstverlening altijd gebleven. De waardevolle kenmerken uit de begintijd, zoals een goed contact met de bezoekers van de apotheek, waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht, zijn nog steeds aanwezig. Dit menselijke aspect heeft de medewerkers van de apotheek in al die jaren gestimuleerd en geënthousiasmeerd, en zal dit hopelijk nog vele jaren blijven doen. 

Sinds 1996 voert Apotheek Nootdorp het predikaat ‘Service Apotheek’. Hierin staat de voortdurende verbetering van de dagelijkse farmaceutische zorg aan de patiënt centraal. Dit betekent onder meer dat de apotheek zich vrijwillig onderwerpt aan kwaliteitscontroles die niet alleen betrekking hebben op de vakbekwaamheid, maar ook op de servicegerichtheid van de medewerkers. 

Ons team
De apothekers en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers
Mevr. C.M. Chiriacescu
Dhr. W.P. Akkerman